Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

ÇEKMEKÖY REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Telefon : 0216 312 55 01
Belgegeçer : 0216 312 56 01
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cekmekoyram.meb.k12.tr
Adres : ÇATALMEŞE MAHALLESİ, SULTANSUYU CADDESİ, 235. SOKAK NO.6 ÇEKMEKÖY/İSTANBUL
VİZYON : Vizyonu Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği ve Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliği doğrultusunda il genelinde özel eğitime muhtaç öğrencilerin belirlenerek eğitimleri için gerekli yönlendirmelerin yapılması ve okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri kapsamında bu hizmetlerin il genelinde koordinasyonu vizyonumuzu oluşturmaktadır.
MİSYON : Eğitimdeki rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri,temelde öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerine,eğitim sürecinde yetenek ve özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanmalarına ve gizil güçlerini en uygun şekilde kullanmalarına ve geliştirmelerine yöneliktir.Öğrencilere yönelik olarak düzenlenen her türlü rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bu amaçlar doğrultusunda bütünleşerek verilir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :30
Öğretim Şekli :
Saatler : ÇALIŞMA SAATLERİ 08:00-17:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : ÜSKÜDAR´DAN ŞİLE OTOBANI İLE 11A, KADIKÖY YÖNÜNDEN 14A, ÜMRANİYE YÖNÜNDEN 522´LER, ÜSKÜDAR ALEMDAĞ MİNİBÜSLERİ VE ÜMRANİYE ALEMDAĞ MİNİBÜSLERİ İLE KURUMUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri : 4 SINIF, 4 İDARİ ODA, 2 ÇOK AMAÇLI ODA, 1 ÇOK AMAÇLI SALON
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 12 KM, ÇEKMEKÖY KAYMAKAMLIĞINA 1.8 KM, ÇEKMEKÖY BELEDİYESİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :